Klíma szerelés- telepítés

Legyen szó oldalfali split, mennyezeti vagy bármilyen egébb más klímáról, mi a rendelkezésére állunk.

Készüléke garanciájának megtartása érdekében csak klímaszerelőt bízzon meg készüléke beüzemelésével!

klíma szerelés telepítés profin szolgáltatásaink

Professionalis szerszámok – profi telepítés

Egy átlag embernek nincsenek megfelelő szerszámai a klíma szerelés pontos kivitelezéséhez, ezért a klíma szerelés fázisainál sokszor elakadnak és nem tudnak pontos munkát végezni. Úgynevezett “ezermestereknek” nincs vákuumszivattyúja, R410A, R407C gázhoz manométer műszerei, lefejtő készüléke, klíma rézcsőhöz peremező, sorjázó, vágó szettjei. Ezek a fontos klíma szerelési szerszámok nélkül nem sok mindenre képes egy átlagember. Ezért is figyelje meg, és gondolja meg, hogy drága klímakészülékét kivel is szerelteti fel.

A legfontosabb a rézcső, mely szigorúan 1 mm-es falvastagsággal “KS” minősítéssel rendelkeznek, hogy a benne áramló gáz nyomását el tudja viselni, főleg a nagyobb nyomással rendelkező új R410A típusú klímagáz miatt. A rézcsövekre, jó minőségű párazáró szigetelés helyeznek kollégáink, a cső úgynevezett izzadása miatt.. A cseppvíz(szünetet tenni)elvezetést is jó minőségű Ǿ 20 mm-es PVC csövekkel vagy hajlékony technosystemi cseppvízcsővel oldjuk meg, hogy a szivárgás, csöpögés ne forduljon elő. Ezeknek a szerelési segédanyagokat esztétikus 70*55 vagy 65*50 mm-es lekerekített szélű kábelcsatornákban helyezzük el, ha nincs lehetőség fali horonyvésésre. A kültéri egységet erős megbízható tartókonzolokra helyezzük, vagy lapos tetőkonzolra, amennyiben nem oldalfalra kerül a kültéri egység. A felsorolt szerelési anyagokról lejjebb képeket is láthatnak.

Klíma beüzemelés előtt: nyomáspróba, szivárgás vizsgálat, vákumolás, hűtőközeg rátöltés történik. A próbaüzemelést, követően a felhasználót kioktatjuk a klímakészülék helyes használatáról, karbantartásáról.

Klíma telepítés előtt kérjük ügyfeleinket, hogy a szőnyegeket, a szobában, irodában lévő tárgyakat (műszaki berendezések, törékeny tárgyak stb.) helyezzék át másik helységbe amíg a telepítés történik, hogy munkánkat megkönnyítsék.

A szerelés munkadíjat:

A helyszíni felmérést és tanácsadást. 
Nálunk vásárolt klímaberendezés helyszínre szállítását.
1 darab faláttörést
Kábelcsatornás kivitelezés esetén a kábelcsatornák felszerelését, a kondenzvíz elvezetésének megoldását 2 méterig.

Fali konzol felszerelését maximum 4 méter magasságig, vagy talpelemes kültéri egység rögzítését.
Beüzemelési munkalap/jegyzőkönyv kitöltését, garancia könyv érvényesítését.
Takarítás a munka végeztével.

Alapszerelési díj: nettó 50.000 Ft + áfa (bruttó 63.500 Ft) az alapszerelésben minden anyag beletartozik, ami a klíma felszereléséhez szükséges 2 méteren belül.

 

Forgalmazott klíma márkáink